Om Mauro

Mitt namn är Mauricio men jag kallas oftast för Mauro. Jag har ett stort träningsintresse och har varit tävlingsaktiv inom thaiboxning och simning. I dagsläget lägger jag ner mycket tid på klättring, löpning och rörelseträning.

Efter min examen 2012 flyttade jag till Norge där jag fick en flygande start på karriären. 2015 flyttade jag tillbaka till Stockholm och inledde ett samarbete med SPR athlete factory som fortfarande pågår, nu som legitimerad naprapat i  deras city gym på Östermalm. De senaste 8 åren har jag framförallt jobbat med idrottsrelaterade besvär vilket ligger mig varmt om hjärtat. I egenskap av legitimerad naprapat träffar jag dagligen människor med besvär från alla delar av rörelseapparaten. Det kan röra sig om allt från ett akut ryggskott eller en smärtande musarm till ett mer långvarigt problem med t ex ischasnerven. 

Förutom idrottsrelaterade besvär brinner jag lite extra för huvudvärksproblematik där jag hjälpt många patienter att bli av med sin spänningshuvudvärk och migrän. Mina styrkor är att jag är lyhörd och sätter stort fokus på att försöka förstå varje enskild individ och just deras besvär för att sedan skräddarsy behandlingen utifrån det. För mig är naprapati ett hantverk som kräver ett holistiskt synsätt. Genom fortbildningar ser jag till att alltid vara uppdaterad inom de senaste behandlingsmetoderna som har stöd inom forskningen.

 

 

Utbildning

Jag är legitimerad Naprapat och har sedan tidigare en massageterapeut utbildning. Utöver det har jag gått kurser i allt från rörelseträning, akupunktur och dry needling. Senaste åren har jag utvecklat min expertis inom manuell ledmanipulation i dagligt tal ”knaken”. Allt för att finslipa och utveckla mina behandlingsmetoder för att dem ska vara så uppdaterade som möjligt. Detta hjälper mig att se stora framsteg i både rörelsemönster och smärtlindring hos mina patienter.

Utbildning och kurser i urval

 

Steg 1- kurs i Idrottsmedicin, 40h IMS (Idrottsmedicin Stockholm) Oktober 2019

Lumbal diskogen smärta- diagnostik, behandling, rehabilitering, Anders Dybdahl via Svenska Naprapatförbundet, 11 maj 2019

Funktionell Neurologi, Nicole Oliver D.C, Mars 2019

The Thompson Technique Seminar, module 1 as presented by DR. John Minardi, BHK, DC. Juni 2018

The Thompson Technique Seminar, module 2 as presented by DR. John Minardi, BHK, DC. Dec 2018

Movement X functional movement, Ido portal, 2014

Dry needling for pain management, Naprapatlandslaget Norge, 2013

Naprapatexamen, Naprapathögskolan, 2008-2012

Legitimerad Massageterapeut, Medicinskt kursforum, 2008

Avbokning ska göras senast 24h innan din avtalade tid.

Vid avbokning senare än 24h debiteras fullt pris.

Avbokning sker genom att kontakta mig på antingen mail eller telefon.